O prietenie adorabilă: O mangustă, nedespărţită de o jucărie de pluş :x

Această mangustă ar putea crede că şi-a găsit dragostea, în sfârşit. Sentimentele sale nu sunt, însă, împărtăşite, întrucât partenerul este o jucărie de pluş.

 Jucăria a fost aruncată, ca multe altele, de copiii prea entuziasmaţi care vizitau grădina zoologică din Surrey, Marea Britanie şi care le primiseră de la părinţi de la magazinul de suveniruri.

Îngrijitorii spun că găsesc cel puţin de patru ori pe săptămână manguste de jucărie în ţarcul suricatelor.

"Avem multe jucării de pluş la magazinul de cadouri, inclusiv manguste. Şi se pare că copiii le aduc imediat la ţarcul suricatelor pentru a le arăta versiunea reală", spune managerul parcului, Marc Boardman.

"Unele din suricatele noastre sunt furioase pe invadatorii de pluş. Altele, însă, se ataşează foarte mult de prietenii de jucărie", a mai spus Boardman. Îngrijitorii spun că au găsit o mangustă de jucărie chiar într-una din viziunile animalelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fluffy

Fluffy

Fluffy

Fluffy

1 Iunie

:xLa multi ani tuturor membrisorilor mei dragii si scumpi din acest grup..Va urez un La multi ani mare si dolse:x Sa aveti o zi de 1 Iunie minunata alaturi de cei dragi:xAaa si o zi de 1 iunie plina de cadouri!!:x

:xBye:*

:x:xVa ubesk:x:x

Fluffy

Fluffy

Fluffy

Fluffy

Fluffy Catelush

Fluffy Hamster